Šiandien nusiteikus labai rimtai dirbti, nes nuotraukų tiek, kad jos netelpa jau atminties koketėje. Iš kitos pusės, perskaičiau orų prognozes, apsirodo, savaitgalis nusimato saulėtas, o manęs ta proga, laukia dar kaip minimum 6 drabužių deriniai. Ne daug, nei mažai ką veikti tikrai turiu. Šiandien jūsų dėmesiui rubrika gaminkime kartu, pasakosiu kaip suteikti makaronams naują skonį.
Pagrindiniai šio patiekalo ingredientai: Spaghetti makaronai, krevetės, pomidorai ir aitrios paprikos, citrinos ir kietasis Itališkas sūris.
Pradedame nuo krevečių valymo. Nekenčiu to daryti, tačiau pastoviai kažkodėl perku nevalytas krevetes. Mistika kažkokia
Priminu, būtinai skaitome kiek reikia virti makaronus. kiekvienus makaronus vis skirtingai, verdame ne iki minkštumo, nes reikės dar pabaigti gaminti su padažu, todėl jeigu gamintojas rekomenduoja virti 8 min, verdame 6 min.
Su aliejumi kepiname raudonus svogūnus, česnakus, aitrią papriką ir pomidorus.
Pridedame krevetes
Kepame kol krevetės netaps rožiniais, toliau užpilame trintais natūraliais pomidorais
Kaip aš ir sakiau, kartu troškinsime kelias minutes ir makaronus, taip jie sugeria padažą ir tampa labai skanūs.
Kur krevetės ir jūros gerybės, ten privalo būti citrina. Svarbu nepadauginti, kas per daug, tas rūgstu.
Paskaninam makaronus tarkuotu Itališku sūriu. Vakarienė paruošta. Jeigu nespėjote į jūros gerybių išpardavimą, labai rekomenduoju šaldytus jūros gerybių mišinius, aišku, skonio ten mažoka, todėl juos gaminu naudojant daugiau prieskonių, česnakų ir aitriųjų paprikų.
Skanaus...
Komentarų nėra
Rašyti komentarą