2017 m. rugsėjo 22 d., penktadienis

Gaminkime kartu: makaronai su Jūros gėrybėmis



Šiandien nusiteikus labai rimtai dirbti, nes nuotraukų tiek, kad jos netelpa jau atminties koketėje. Iš kitos pusės, perskaičiau orų prognozes, apsirodo, savaitgalis nusimato saulėtas, o manęs ta proga, laukia dar kaip minimum 6 drabužių deriniai. Ne daug, nei mažai ką veikti tikrai turiu. Šiandien jūsų dėmesiui rubrika gaminkime kartu, pasakosiu kaip suteikti makaronams naują skonį.

Išlaidauti aš nemėgstu, tačiau net pro maisto išpardavimus praeiti negaliu. Kol visi svaigo dėl Mindaugo Maximos atidarymo, pasakojo savo gyvenimo istorijas ir kaip strategiškai svarbi šios parduotuvės vieta, aš skubėjau ieškoti akcijų. Nepatikėsite, tačiau radau krevetes labai gerom kainom, nusipirkau 4 kg. Jau tikrai džiuginsiu ir stebinsiu savo skaitytojus prabangiais receptais, o kol kas noriu pradėti nuo pačio paprasčiausio. Spaghetti makaronai yra kiekvienose namuose, perkant, labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į sudėtį, aš perku dažniausiai pilno grudo, nes figūra reikia rūpintis visus metus.

Pagrindiniai šio patiekalo ingredientai: Spaghetti makaronai, krevetės, pomidorai ir aitrios paprikos, citrinos ir kietasis Itališkas sūris.






Pradedame nuo krevečių valymo. Nekenčiu to daryti, tačiau pastoviai kažkodėl perku nevalytas krevetes. Mistika kažkokia


Priminu, būtinai skaitome kiek reikia virti makaronus. kiekvienus makaronus vis skirtingai, verdame ne iki minkštumo, nes reikės dar pabaigti gaminti su padažu, todėl jeigu gamintojas rekomenduoja virti 8 min, verdame 6 min.




Su aliejumi kepiname raudonus svogūnus, česnakus, aitrią papriką ir pomidorus.


Pridedame krevetes


Kepame kol krevetės netaps rožiniais, toliau užpilame trintais natūraliais pomidorais


Kaip aš ir sakiau, kartu troškinsime kelias minutes ir makaronus, taip jie sugeria padažą ir tampa labai skanūs.


Kur krevetės ir jūros gerybės, ten privalo būti citrina. Svarbu nepadauginti, kas per daug, tas rūgstu.


Paskaninam makaronus tarkuotu Itališku sūriu. Vakarienė paruošta. Jeigu nespėjote į jūros gerybių išpardavimą, labai rekomenduoju šaldytus jūros gerybių mišinius, aišku, skonio ten mažoka, todėl juos gaminu naudojant daugiau prieskonių, česnakų ir aitriųjų paprikų.






Skanaus...















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig